Gotowanie na parze jest najzdrowszą formą przyrządzania posiłków. To idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Przyrządzone na parze lub w kombiwarze potrawy apetycznie wyglądają, zachowują walory smakowe i co najważniejsze nie tracą cennych witamin. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw, a nawet ryżu.
Szczegóły
Tytuł: Gotowanie na parze i w kombiwarzeAutor: Szydłowska Marta
Wydawnictwo: SBM
Seria: TWOJA KUCHNIA
ISBN: 9788378451440
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 144
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.61 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Bajkoterapia czyli dla małych i dużych o tym jak bajki mogą pomagać
Nasza Księgarnia
Każdy może gotować
Insignis
Potrawy z ziemniaków
pyzy, kluski, zapiekanki 165 przepisów
pyzy, kluski, zapiekanki 165 przepisów
Prószyński i S-ka
Smaki kuchni polskiej
165 przepisów
165 przepisów
Prószyński i S-ka
Kuchnia swojska i smaczna
Prószyński i S-ka
Ziemniaki w naszej kuchni
Prószyński i S-ka