Gotowanie na parze i w kombiwarze

SBM

  • Rok wydania: 2013
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,95 PLN
Nasza cena
16,28 PLN



Gotowanie na parze jest najzdrowszą formą przyrządzania posiłków. To idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Przyrządzone na parze lub w kombiwarze potrawy apetycznie wyglądają, zachowują walory smakowe i co najważniejsze nie tracą cennych witamin. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw, a nawet ryżu.

Szczegóły

Tytuł: Gotowanie na parze i w kombiwarze
Autor: Szydłowska Marta
Wydawnictwo: SBM
Seria: TWOJA KUCHNIA
ISBN: 9788378451440
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 144
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.61 kg

Recenzje