Wiele rodzajów sushi jest łatwe do przygotowania w domu. Oczywiście, nie osiągniemy klasy mistrzów sushi, tworzących arcydzieła z ryżu i ryb, ale sushi może stać się daniem goszczącym na naszych domowych stołach. Surowce są dostępne w sklepach z orientalną żywnością i w supermarketach, japońskie ryby dają się doskonale zastąpić rodzimymi. Tak sushi, jak i sashimi to dania bardzo zdrowe, nietłuste, nie zawierające cholesterolu, lekkie i niezwykle smaczne.
Szczegóły
Tytuł: Sushi i sashimi. Inspiracje kulinarnePodtytuł: Tradycyjne japońskie dania z ryżu i ryb
Wydawnictwo: Publicat
Kod paskowy: 9798372650442
ISBN: 83-7265-044-6
Języki: polski
Rok wydania: 2003
Ilość stron: 94
Format: 21.0x28.0cm
Oprawa: Kartonowa Foliowana
Waga: 0.39 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Tai Chi
Trening ciała i umysłu
Trening ciała i umysłu
Świat Książki
English in Medicine
Cambridge University Press
Dzieci TV
Jirafa Roja