Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Szczegóły
Tytuł: Zarządzanie jakością żywnościPodtytuł: Ujęcie technologiczno-menedżerskie
Autor: P. A. Luning, W. J. Marcelis, W. M. F. Jongen
Wydawnictwo: WNT
Seria: ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA
Kod paskowy: 9788320429664
ISBN: 8320429668
Tytuł oryginału: FOOD QUALITY MANAGEMENT: A TECHNO-MANAGERIAL APPROACH
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Źródłowski Zdzisław
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 412
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.591 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jak żyć długo i zdrowo
Serwis Galaktyka
Toskania, że mucha nie siada
Pascal
Wilk stepowy
Media Rodzina