Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Szczegóły
Tytuł: Gotowanie na parze Mięso i rybyAutor: Drewniak Mirek
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582700
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 32
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.1 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zimowe zabawy
Skrzat
Retoryka
Wydawnictwo Naukowe PWN
Gotowanie na parze Obiady
Dragon
Zabawki Malowanki wodne
Wilga
Gąska Zuzia i pierwsza gwiazdka
Babaryba
Gotowanie na parze
Dragon
Święta Faustyna. Perła w Sercu Jezusa
Edycja Świętego Pawła
Młody męczennik
Błogosławiony José Luis Sánchez del Río
Błogosławiony José Luis Sánchez del Río
Św. Stanisława BM