Gotowanie na parze Mięso i ryby

Dragon

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
8,00 PLN
Nasza cena
5,49 PLN



Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Szczegóły

Tytuł: Gotowanie na parze Mięso i ryby
Autor: Drewniak Mirek
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582700
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 32
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.1 kg

Recenzje