Spis treści:
ZASADY SPORZĄDZANIA NALEWEK
PRZEPISY
Nalewki na owocach świeżych i suszonych
Nalewki na kwiatach, liściach i pędach
Nalewki ziołowe, korzenne i miodowe
Nalewki i likiery mleczne, kawowe, czekoladowe, piwne
Zaprawy i nalewy do doprawiania nalewek i wódek
Larendogra
Szczegóły
Tytuł: Nalewki i likieryAutor: Danuta Bartosz-Czuba
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
ISBN: 9788309990208
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 200
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.39 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wszyscy ziewają
Adamada
Fantastyczny kalendarz cwaniaczka 2018
Nasza Księgarnia
Kalendarz ścienny Dla Najfajniejszej rodzinki 2018
PASSION CARDS