Radość ze spotkania przy grillu w gronie rodziny czy przyjaciół będzie niewątpliwie większa, gdy współbiesiadnicy pochwalą nas za nowe, wspaniałe wrażenia smakowe. Żeby pikantne żeberka wieprzowe, kurczaki na ostro, wołowe steki z pieprzem oraz rybne kebaby wyszły znakomicie, odkryjemy przed Tobą tajemnice profesjonalistów.
Szczegóły
Tytuł: Grill czyli rusztPodtytuł: Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442489
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 56
Format: 19.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Nalewki i receptury ziołowe Biblioteka zdrowia 3
AWM Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
100 dań z kombiwara i parowara
Olimp Media
Ryby szybko i smacznie
166 przepisów
166 przepisów
Prószyński i S-ka