Pierogi - uralskie pielmieni, starorosyjskie kundiumy, ukraińskie wareniki, białoruskie uszka, gruzińskie chinkali, azjatyckie manty, koreańskie piań-se, wielkie buriackie pozy, włoskie ravioli.
Wymieniać by można długo. Wszystkie te potrawy łączy wspólna cecha - zewnętrzna warstwa ciasta i nadzienie w środku.
Odkryjemy przed Wami kulinarne tajemnice i podzielimy się wiedzą i doświadczeniem mistrzów pierogarstwa z całego świata.
Wymieniać by można długo. Wszystkie te potrawy łączy wspólna cecha - zewnętrzna warstwa ciasta i nadzienie w środku.
Odkryjemy przed Wami kulinarne tajemnice i podzielimy się wiedzą i doświadczeniem mistrzów pierogarstwa z całego świata.
Szczegóły
Tytuł: Pierogi i pielmieniPodtytuł: Najlepsze z najsmaczniejszych
Autor: Putan Oksana
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442465
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 96
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.32 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Grenlandia
Pascal
O wróbelku Elemelku
Nasza Księgarnia
Martynka leci balonem
Publicat
Martynka tańczy
Papilon
Moja Toskania Album
Pascal
Narodziny księżniczki
Namas
Danuta Wawiłow dzieciom
Nasza Księgarnia