Książka podpowie Ci:
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich
- jak wybierać przyprawy i produkty
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.
Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.
300 przepisów + 1000 przydatnych rad
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich
- jak wybierać przyprawy i produkty
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.
Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.
300 przepisów + 1000 przydatnych rad
Szczegóły
Tytuł: Grill Przysmaki przyrządzaniePodtytuł: na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Autor: Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443417
Język oryginału: rosyjski
Tłumacz: Czarkowska Iwona
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 208
Format: 23.0x30.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.24 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wielka kuchnia Włoch
SAMP
Łatwa kuchnia tajska
IMBIR
Boże Narodzenie Ciasta ciasteczka i grzane wino
KDC Klub dla Ciebie
Przepisy z mojego ogrodu
Literackie
Dekorowanie potraw
Świat Książki
Kuchnia tajska Szybko i smacznie
Olesiejuk
Kuchnia tajska Szybko i smacznie
Olesiejuk