Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku
90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich

Purana

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 19.5x27.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
54,90 PLN
Nasza cena
53,42 PLN
Oszczędzasz 3%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 44,26 zł



Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół.
Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne.
Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku.
Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.

Szczegóły

Tytuł: Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku
Podtytuł: 90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich
Autor: Markus Durst, Doris Iding, Johanna Wäfler
Wydawnictwo: Purana
ISBN: 9788360170403
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 19.5x27.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.64 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: