Jakie masz dosze?
Według ajurwedy każdy człowiek w momencie poczęcia otrzymuje indywidualny zestaw dosz. Określają one między innymi charakter, wygląd, przemianę materii czy sposób zachowania. Od nich też zależy, co dany człowiek powinien jeść, by cieszyć się trwałym zdrowiem i równowagą duszy oraz ciała. Ta książka nie tylko pozwoli Ci zdiagnozować własne dosze, ale i przygotować najlepsze dla nich, tanie i smaczne posiłki.
Nowe spojrzenie na ajurwedę!
Katharina E. Weyland mieszka z mężem na Sri Lance. Jest certyfikowanym coachem od wielu lat zajmującym się tematyką zdrowej diety. Dostrzega korzyści płynące z ajurwedy, która doskonale uzupełnia zachodnie doradztwo żywieniowe. Stworzyła własny styl ajurwedy, który dostosowuje mądrość Wschodu do potrzeb człowieka Zachodu.
Nowa odsłona zdrowia!
Według ajurwedy każdy człowiek w momencie poczęcia otrzymuje indywidualny zestaw dosz. Określają one między innymi charakter, wygląd, przemianę materii czy sposób zachowania. Od nich też zależy, co dany człowiek powinien jeść, by cieszyć się trwałym zdrowiem i równowagą duszy oraz ciała. Ta książka nie tylko pozwoli Ci zdiagnozować własne dosze, ale i przygotować najlepsze dla nich, tanie i smaczne posiłki.
Nowe spojrzenie na ajurwedę!
Katharina E. Weyland mieszka z mężem na Sri Lance. Jest certyfikowanym coachem od wielu lat zajmującym się tematyką zdrowej diety. Dostrzega korzyści płynące z ajurwedy, która doskonale uzupełnia zachodnie doradztwo żywieniowe. Stworzyła własny styl ajurwedy, który dostosowuje mądrość Wschodu do potrzeb człowieka Zachodu.
Nowa odsłona zdrowia!
Szczegóły
Tytuł: Ajurwedyjskie przepisy z lokalnych produktówAutor: Katharina Weyland
Wydawnictwo: Vital
ISBN: 9788365846457
Rok wydania: 2018
Ilość stron: 132
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wylecz się sam. Megadawki witamin
Oficyna Wydawnicza ABA
Ajurwedyjska książka kucharska Jak zdrowo żyć i dobrze się odżywiać
Zielone wydawnictwo
Sosy zimne i gorące. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA
Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media