Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności. A przede wszystkim przepisy na wyśmienite ryby, mięsa oraz kiełbasy.
Szczegóły
Tytuł: Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchniAutor: Zbigniew Prokopczuk
Wydawnictwo: Olimp Media
Kod paskowy: 9788377073704
ISBN: 978-83-7707-370-4
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Format: 14.0x20.0 cm
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kociołkowanie po polsku
Studio Emka
Garnek rzymski.
80 zdrowych i pysznych przepisów
80 zdrowych i pysznych przepisów
Studio Emka
Zdrowa kuchnia. Jedz i chudnij
Olesiejuk
Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide
Olesiejuk
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media