Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.
Szczegóły
Tytuł: Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchniAutor: Zbigniew Prokopczuk
Wydawnictwo: Olimp Media
Kod paskowy: 9788377073735
ISBN: 978-83-7707-373-5
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kociołkowanie po polsku
Studio Emka
Zielone koktajle. 365 przepisów
Publicat
Vege kociołkowanie
Sprawdzone przepisy
Sprawdzone przepisy
Studio Emka
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA
Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media
Wypieki drożdżowe. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA