Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
Szczegóły
Tytuł: Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchniAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: OLIMP MEDIA
Kod paskowy: 9788377073759
ISBN: 978-83-7707-375-9
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Format: 140 x 200 mm
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zdrowy grill
Jak grillować żeby nie żałować
Jak grillować żeby nie żałować
Wydawnictwo M
Wędliny domowe
Słowne (dawniej Burda Książki)
Chleb domowa piekarnia
Pascal
Potrawy wielkanocne
Arystoteles
Kuchnia indyjska
Astrum
Retro kuchnia (OUTLET - USZKODZENIE)
Nasza Księgarnia
Wypieki drożdżowe. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA