Lubisz dobrze i niedrogo zjeść? Zależy Ci na własnym zdrowiu? Zastanawiasz się, dlaczego ludzie Wschodu żyją o wiele dłużej niż my? Czy wiesz, co sprawia, że Azjaci tak obficie doprawiają swoje potrawy? W książce Kuchnia indyjska znajdziesz odpowiedź na wiele z takich pytań. Dzięki zawartym w tym poradniku przepisom kulinarnym poczujesz smak i zapach Orientu, a co ważniejsze odkryjesz odtruwające, odchudzające, odmładzające i relaksujące właściwości przypraw i ziół, stosowanych we wschodnich kuchniach w przeogromnych ilościach.
Orientalne przyprawy uatrakcyjniają dania kuchni indyjskiej i dodają im smaku. Warto więc, abyśmy i my zaczęli w końcu z dobrodziejstw i bogactwa natury korzystać! A od kogo się uczyć, jeśli nie od najlepszych?
Orientalne przyprawy uatrakcyjniają dania kuchni indyjskiej i dodają im smaku. Warto więc, abyśmy i my zaczęli w końcu z dobrodziejstw i bogactwa natury korzystać! A od kogo się uczyć, jeśli nie od najlepszych?
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia indyjskaAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Astrum
ISBN: 9788372779618
Rok wydania: 2020
Ilość stron: 152
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Szwecja Travelbook
Bezdroża
Terapie Ajurwedyjskie
praktyczny przewodnik
praktyczny przewodnik
Zielone wydawnictwo
Między Panem a Plebanem
Agora
Bez cukru, a słodkie
Pascal
Dieta Doktora. Pokonaj choroby!
Znak Literanova
Stambuł do zjedzenia
Buchmann