Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy przepisy na zupy, sosy, sałatki oraz przetwory z grzybów.
Szczegóły
Tytuł: Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchniAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olimp Media
Kod paskowy: 9788377073667
ISBN: 978-83-7707-366-7
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Format: 14.0x20.0 cm
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kociołkowanie po polsku
Studio Emka
Szaszłyki. Pyszności na patyku
Buchmann
Klasyczna kuchnia grecka
Astrum
Zdrowe zupy
Wydawnictwo M
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA
Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media