Do wywaru trafia tylko to, co najlepsze, bowiem z niego powstanie potem wiele różnych, pysznych i zdrowych zup. Mamy wybór między wywarem mięsnym, rybnym albo warzywnym czy grzybowym. Jak mądrze wykorzystać zupy? Jest to naprawdę bardzo proste: gotujemy duży garnek wywaru ? i łyżka po łyżce nasz organizm przestawia się na odtruwanie, spalanie tłuszczu i nową energię.
Odbiorcy
- osoby, które chciałyby zregenerować jelita, zlikwidować stany zapalne oraz obudzić układ odpornościowy
- wszyscy potrzebujący pomocy w odchudzaniu: zupa tłumi ataki wilczego apetytu, syci i przestawia przemianę materii na spalanie tłuszczu
- ci, którzy dzięki zupom chcą dostarczać organizmowi energię i zyskać dobry nastrój na cały dzień
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- można przeprogramować bakterie jelita na szczupłość, kości i stawy na zdrowie, a komórki immunologiczne na aktywność
- poradnik pozwala odtruć i wzmocnić organizm dzięki programowi oczyszczania organizmu, który łatwo wkomponować w codzienne życie
- zawiera przepisy na pyszne dodatki do zup, które w naturalny sposób wzmacniają organizm
- książka przybliża smakowite dania, począwszy od oryginalnego przepisu na wywar na kościach poprzez wegański wywar grzybowy aż po wietnamską zupę pho
Szczegóły
Tytuł: Zupy, które lecząPodtytuł: dają energię, pomagają schudnąć i chronią jelita Poradnik zdrowie
Autor: Marion Grillparzer
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788379716982
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 128
Format: 16.5x20.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.32 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Soki i koktajle w minutę
Słowne (dawniej Burda Książki)
Sosy zimne i gorące. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA
Wypieki drożdżowe. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA
Sałaty i sałatki
Graf_ika