Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

OLIMP MEDIA

  • Rok wydania: 2021
  • Format: 140 x 200 mm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
19,99 PLN
Nasza cena
13,97 PLN
Oszczędzasz 31%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.

Szczegóły

Tytuł: Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: OLIMP MEDIA
Kod paskowy: 9788377073681
ISBN: 978-83-7707-368-1
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Format: 140 x 200 mm
Oprawa: miękka

Recenzje