Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.
Szczegóły
Tytuł: Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchniAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: OLIMP MEDIA
Kod paskowy: 9788377073681
ISBN: 978-83-7707-368-1
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Format: 140 x 200 mm
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zielone koktajle. 365 przepisów
Publicat
Kucharka litewska
Dragon
Uniwersalna książka kucharska
Graf_ika
Kuchnia tajska
Astrum
Kuchnia indyjska
Astrum
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media
Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media
Wypieki drożdżowe. Sekrety polskiej kuchni
OLIMP MEDIA