Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
Szczegóły
Tytuł: Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchniAutor: Zbigniew Prokopczuk
Wydawnictwo: Olimp Media
Kod paskowy: 9788377073711
ISBN: 978-83-7707-371-1
Rok wydania: 2021
Ilość stron: 144
Format: 14.0x20.0 cm
Oprawa: miękka
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Biblia Jerozolimska
Pallottinum
Szaszłyki. Pyszności na patyku
Buchmann
Klasyczna kuchnia grecka
Astrum
Zdrowe zupy
Wydawnictwo M
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
Olimp Media