W naszym poradniku Czytelnik znajdzie rady, jakie produkty spożywcze nie zawierają glutenu, jak komponować dietę bezglutenową, aby zapewnić organizmowi niezbędne składniki odżywcze, a także jakie leki oraz preparaty witaminowe i mineralne można bezpiecznie zażywać.
Szczegóły
Tytuł: CeliakiaAutor: Mirosław Jarosz, Regina Wierzejska
Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Seria: Instytut żywności i żywienia zaleca
ISBN: 9788320044966
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 106
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pyszna zmiana
czyli moje życie bez glutenu
czyli moje życie bez glutenu
Słowne (dawniej Burda Książki)
Dieta bezglutenowa
Celiakia - Wiedzieć więcej, lepiej rozumieć
Celiakia - Wiedzieć więcej, lepiej rozumieć
Oficyna Wydawnicza ABA
Dieta bezglutenowa - co wybrać?
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Wolni od glutenu
Druga Strona
Katalog roślin Drzewa krzewy byliny
Agencja Promocji Zieleni