Cały cywilizowany świat już dawno wie, że nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy, ograniczenie błonnika i witamin prowadzą do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca i zakrzepicy krwi. A my
My przodujemy w statystyce umieralności na choroby krążenia i nowotwory.
Każdy moment jest dobry, aby podjąć decyzję, że chcemy żyć zdrowiej, a więc dłużej! A na to jest jedna rada: zmienić radykalnie sposób żywienia. I nie chodzi tu wcale o to, aby się głodzić i męczyć wymyślnymi dietami. Po prostu trzeba jeść inaczej. W tej książce dajemy wam gotową "receptę".
Szczegóły
Tytuł: Żywienie w chorobach sercaAutor: Zofia Wieczorek-Chełmińska
Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN: 9788320044997
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 224
Format: 20.5x14.4cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.25 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Żywienie osób w wieku starszym
Porady lekarzy i dietetyków
Porady lekarzy i dietetyków
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Zwykła książka o tym, skąd się biorą dzieci
Czarna Owca
Wierna
Amber