Każdy kto spędził nawet najkrótszy okres nad Morzem Śródziemnym, nie wyjedzie stamtąd bez głęboko wyrytych wspomnień o cudownych aromatach i smakach tamtego regionu. Pełny i intensywny to dwa najodpowiedniejsze określenia opisujące smak potraw, jakie możemy znaleźć na stole na wybrzeżach Hiszpanii, Francji, Włoch, Grecji, Turcji i Afryki Północnej.
Poradnik kulinarny Kuchnia śródziemnomorska to:
- ponad 100 wspaniałych przepisów,
- krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami,
- proste opisy gwarantujące doskonały rezultat,
- inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia śródziemnomorskaAutor: White Anne
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378440000
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 256
Format: 14.0x14.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.34 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Potrawy z cukinii i bakłażanów
WIEDZA I ŻYCIE HACHETTE LIVRE
Łatwe gotowanie
Weltbild
Kuchnia podlaska
Dragon
Kuchnia niskotłuszczowa
Olesiejuk
Cukinia bakłażan dynia Najlepsze przepisy
Świat Książki
Zapiekanki
Debit
PRZETWORY Z OWOCÓW I WARZYW
Świat Książki