Poradnik kulinarny "Nalewki" to:
- ponad 100 wspaniałych przepisów,
- krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami,
- proste opisy gwarantujące doskonały rezultat,
- inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.
- ponad 100 wspaniałych przepisów,
- krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami,
- proste opisy gwarantujące doskonały rezultat,
- inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.
Szczegóły
Tytuł: NalewkiAutor: Adamska Elżbieta
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378440109
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 224
Format: 14.0x14.1cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.3 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dania bez gotowania
167 przepisów
167 przepisów
Prószyński i S-ka
Wielka księga nalewek
Olesiejuk
No logo
Muza
Zabić Kennedy?ego Koniec Camelotu
G+J Gruner+Jahr Polska
Doktryna szoku
Muza