Zamieszczone tu przepisy, podzielone na cztery pory roku według dostępności potrzebnych składników, można potraktować dosłownie lub jako inspirację dla własnych pomysłów i eksperymentów.
Życzymy Czytelnikom, aby własnoręcznie wypielęgnowane trunki cieszyły domowników i gości. Aby tworzyły niepowtarzalny klimat kulinarnego rodzinnego domu.
Życzymy Czytelnikom, aby własnoręcznie wypielęgnowane trunki cieszyły domowników i gości. Aby tworzyły niepowtarzalny klimat kulinarnego rodzinnego domu.
Szczegóły
Tytuł: Nalewki na cztery pory rokuAutor: Mamok Halina
Wydawnictwo: Rea
Seria: Z OLIWKĄ
ISBN: 9788375442229
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 64
Format: 23.5x22.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.28 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Woda utleniona na straży zdrowia
Hartigrama
Tradycyjne nalewki i likiery
Buchmann
Wielka księga nalewek
Olesiejuk
Najlepsze przepisy na nalewki i przetwory
Prószyński i S-ka
Trzy pory dnia
Kulinarne fascynacje Krzysztofa Tyszkiewicza
Kulinarne fascynacje Krzysztofa Tyszkiewicza
G+J Gruner+Jahr Polska
Zakazane imperium
Muza