Do każdej pory roku pasuje inna zupa. Latem, aby ochłonąć jemy lodowate hiszpańskie gazpacho, jesienią wolimy francuską zupę cebulową. W książce znajdziemy zarówno znane już przepisy jak i ciekawe nowości, takie jak zupa tex-mex doprawiona chilli i ogórkowa zupa grecka udekorowana czarnymi oliwkami i serem feta.
Piękne, kolorowe zdjęcia przedstawiają produkty sezonowe oraz propozycje ich wykorzystania. Większość zup nadaje się na dania główne lub przystawki, ale w każdym rozdziale znajduje się też kilka smacznych propozycji zup deserowych.
Jeżeli szukasz pomysłu na obiad lub na przyjęcie, na pewno go tu znajdziesz!
Przepisy są przystępnie sformułowane, na dodatek książka zawiera porady dotyczące wyboru składników i sposobu przygotowania.
Piękne, kolorowe zdjęcia przedstawiają produkty sezonowe oraz propozycje ich wykorzystania. Większość zup nadaje się na dania główne lub przystawki, ale w każdym rozdziale znajduje się też kilka smacznych propozycji zup deserowych.
Jeżeli szukasz pomysłu na obiad lub na przyjęcie, na pewno go tu znajdziesz!
Przepisy są przystępnie sformułowane, na dodatek książka zawiera porady dotyczące wyboru składników i sposobu przygotowania.
Szczegóły
Tytuł: Zupy na 4 pory rokuPodtytuł: czyli jak sprawić, by zwykła zupa zmieniła się w danie główne
Autor: Sjogren Anna
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375444285
Tłumacz: Kostrzewska Magdalena
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 96
Format: 20.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.53 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Szmoncesy
albo ulubione dowcipy Olka Rozenfelda
albo ulubione dowcipy Olka Rozenfelda
Zysk i S-ka
Sekrety zmysłowej gry wstępnej
Hachette Polska
Wymień umysł na lepszy model
Jak przełamać złe nawyki
Jak przełamać złe nawyki
Studio Astropsychologii