O zaletach i przepisach diety niskowęglowodanowej opowiada Ulrika Davidsson, autorka wielu doskonałych poradników z zakresu zdrowego odżywiania. Dieta o niskiej zawartości węglowodanów staje się coraz bardziej popularna; coraz więcej ludzi przekonuje się o jej skuteczności i niewielkich wymaganiach, jakie stawia.
Poradnik wyjaśnia, na czym polega istota tej diety, pokazuje różnice w stosunku do diety IG oraz przedstawia krok po kroku plan diety. Znajdziemy tu ponad 100 przepisów na śniadania, obiady, przekąski i desery. Jeśli chcesz zrzucić zbędne kilogramy i lubisz menu bogate w sosy, sery, avocado, orzechy i mięso bądź ryby, to książka w sam raz dla Ciebie.
Poradnik wyjaśnia, na czym polega istota tej diety, pokazuje różnice w stosunku do diety IG oraz przedstawia krok po kroku plan diety. Znajdziemy tu ponad 100 przepisów na śniadania, obiady, przekąski i desery. Jeśli chcesz zrzucić zbędne kilogramy i lubisz menu bogate w sosy, sery, avocado, orzechy i mięso bądź ryby, to książka w sam raz dla Ciebie.
Szczegóły
Tytuł: Dieta niskowęglowodanowa w Twojej kuchniAutor: Ulrika Davidsson
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375444315
Tłumacz: Knapik Anna
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 144
Format: 20.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.72 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Przekąski na imprezę Łatwiesze niż myślisz
Canapes, tapas, fondue, sushi
Canapes, tapas, fondue, sushi
G+J Gruner+Jahr Polska
Mózg umysł świadomość
Poznać i zrozumieć człowieka.
Poznać i zrozumieć człowieka.
G+J Gruner+Jahr Polska
Jak przetrwać katastrofę wypadek chorobę
G+J Gruner+Jahr Polska
Największe wpadki tajnych służb
G+J Gruner+Jahr Polska
Dowody z innego wymiaru
G+J Gruner+Jahr Polska