Kuchnia włoska zdumiewa swoim bogactwem i różnorodnością. Oferuje kilkaset rodzajów wymyślnie nazwanych klusek i makaronów, tuziny sosów wzbogacających ich smak, dania mięsne, z ryb, owoców morza, ryżu oraz zupy. Włosi osiągają niezrównane efekty smakowe, dodając do wielu potraw świeże zioła, oliwę z oliwek, pieczywo, pomidory, a także sery. To całe bogactwo smaków i rodzajów zamieściliśmy w jednej książce, proponując 160 potraw na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z kuchni włoskiej.
Szczegóły
Tytuł: Najlepsze przepisy kuchni włoskiejWydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
ISBN: 9788378392118
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 176
Format: 14.0x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sałatki
Olesiejuk
Najlepsze przepisy na sałatki surówki
Prószyński i S-ka
Dania z ryżu
SBM
Kuchnia polska
Podróże kulinarne z Małgosią Puzio
Podróże kulinarne z Małgosią Puzio
Arystoteles
Potrawy z warzyw
Zielona Sowa
Kuchnia FIT
Słowne (dawniej Burda Książki)
Kuchnia Fit 2. Wspólne gotowanie
Słowne (dawniej Burda Książki)
Moje odchudzanie
Czelej