Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Ocena, uwarunkowania, rozwój.
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność.
Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów.
Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty
Szczegóły
Tytuł: Innowacyjność przemysłu spożywczego w PolscePodtytuł: Ocena, uwarunkowania, rozwój.
Autor: Grzelak Maria Magdalena
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
ISBN: 9788375257090
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 264
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.44 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Historia wieczności
Prószyński i S-ka
Veronica
Rebis
SARMACKA BOGINI KULT MARYJNY W POLSCE DOBY BAROKU
Europejskie Centrum Edukacyjne
Koncepcja czasu wczesnego heideggera
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza Wydawnictwo Naukowe Instytutu Filozofii