Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Ocena, uwarunkowania, rozwój.

Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
35,70 PLN
Nasza cena
29,70 PLN



Rozprawa poświęcona jest bardzo ważnemu zagadnieniu jakim obecnie jest innowacyjność. Autorka zajęła się badaniem innowacyjności w przemyśle spożywczym, który może stać się naszą narodową specjalnością. Aby tak się stało, to konieczne jest stosowanie innowacyjnych metod produkcji, zarządzania i organizacji pracy oraz dystrybucji towarów. Z recenzji wydawniczej prof. zw. dr hab. Wiesława Pluty

Szczegóły

Tytuł: Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce
Podtytuł: Ocena, uwarunkowania, rozwój.
Autor: Grzelak Maria Magdalena
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
ISBN: 9788375257090
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 264
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.44 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: