50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny

Artvitae

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 16.5x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
36,00 PLN
Nasza cena
23,51 PLN
Oszczędzasz 35%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Jest to jedna z czterech książek serii Przepisy Montignaca, które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac. Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych. Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie. Dania mięsne według tych przepisów wykonuje się szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobi każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej.

Szczegóły

Tytuł: 50 dań mięsnych o niskim indeksie glikiemiczny
Autor: Montignac Michel i Suzy
Wydawnictwo: Artvitae
ISBN: 9788388108341
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 16.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.36 kg

Recenzje