Pieczenie ciast i ciasteczek to nie tylko przyjemność jedzenia, to także radość wspólnego przygotowywania i niezapomniany zapach świeżo upieczonych smakołyków rozchodzący się po całym domu. Dziś mają głos ciasta i ciasteczka - te tradycyjne jak baby, szarlotki, serniki, torty, ptysie, jak i zapożyczone np. włoskie tiramisu. Na 160 stronach proponujemy przepisy na ciasta i ciasteczka tradycyjne i bardziej awangardowe, które zachwycą każdego smakosza.
Szczegóły
Tytuł: Najlepsze przepisy na ciasta i ciasteczkaWydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
ISBN: 9788378394044
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 176
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.3 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuchnia polska Ciasta i torty
Zielona Sowa