Encyklopedia wypieków i pieczenia
Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów

Rea

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 17.5x24.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
44,90 PLN
Nasza cena
30,88 PLN



W Encyklopedii wypieków znaleźć można doskonałe przepisy na wszelkiego rodzaju wypieki. Łatwe pieczywo na co dzień, chleby na zakwasie, chrupkie pieczywo, eleganckie bułeczki, tradycyjne drobne ciasteczka, ciasta ucierane, których nie powstydzi się żadna gospodyni, i okazałe torty sąsiadują z pełna smaku focaccią i puszystymi, amerykańskimi babeczkami. Wszystkie przepisy podstawowe ilustrowane są przejrzystymi zdjęciami, krok po kroku wyjaśniającymi, jak postępować. W książce umieszczone jest około 300 pięknych zdjęć.

Szczegóły

Tytuł: Encyklopedia wypieków i pieczenia
Podtytuł: Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375441611
Tytuł oryginału: Rutiga bakboken
Język oryginału: szwedzki
Tłumacz: Jonsson Elżbieta
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 320
Format: 17.5x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.942 kg

Recenzje