Pasztety można piec, zapiekać w cieście, gotować na parze. Sporządza się je z mięsa rzeźnego, dziczyzny, drobiu, podrobów, ryb, owoców morza i warzyw. Doskonale smakują z pieczywem lub jako osobne danie. Prezentowana książka to zbiór porad i receptur na doskonałe pasztety domowe mięsne, rybne i wegetariańskie.
Szczegóły
Tytuł: Pasztety domoweAutor: Marta Szydłowska
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788378452201
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 64
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.39 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Skarby kultury
Videograf II
Poznaję Koparki 3-5 lat
Grafag
Album pierwszokomunijny (2008)
Siedmioróg
Nowoczesny Poznań
album ilustrowany
album ilustrowany
Kurpisz Publishing
Moja Toskania Album
Pascal
Pierwsza komunia święta z papieżem Franciszkiem
Wydawnictwo M
Wielka księga nalewek
Bellona