Sosy i pasty ubarwią codzienne dania, wzbogacą nowymi smakami twoją kuchnię.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Tytuł: Sosy i pastyAutor: Franca Feslikenian
Wydawnictwo: Olesiejuk
Seria: W kuchni
ISBN: 9788378447795
Tytuł oryginału: In cucina con salse e sughi
Język oryginału: włoski
Tłumacz: Zawanowska Ksenia
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 18.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dania jednogarnkowe
Publicat
Dania z ryżem
Olesiejuk
Sosy i marynaty Szybko i smacznie
Olesiejuk
Nasze kasze
Buchmann
Kuchnia indyjska Najlepsze przepisy
Publicat
Kuchnia polska
1500 przepisów
1500 przepisów
Świat Książki