Pomocne wskazówki i praktyczne rady dotyczące zagniatania, wyrabiania i pieczenia ciasta chlebowego.
Dzięki nim wypieki domowe – chleb, focaccia i tigella – okażą się łatwym zadaniem...
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Dzięki nim wypieki domowe – chleb, focaccia i tigella – okażą się łatwym zadaniem...
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Tytuł: Pieczywo domowego wypieku. W kuchniAutor: Silvana De Lauro
Wydawnictwo: Olesiejuk
Seria: W kuchni
ISBN: 9788375127096
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19 x 23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.188 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Chleby i chlebki Szybko i smacznie
Olesiejuk
Pieczenie chleba
Olesiejuk
Niewidzialna gra Część 4 Wygnanie
Kościuszko
Niewidzialna gra część 5 Jaskinia
Kościuszko
Wiejskie specjały
Olesiejuk