Pieczywo domowego wypieku. W kuchni

Olesiejuk

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 19 x 23.5 cm
  • Oprawa: oprawa broszurowa
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
5,00 PLN
Nasza cena
4,55 PLN
Oszczędzasz 9%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Pomocne wskazówki i praktyczne rady dotyczące zagniatania, wyrabiania i pieczenia ciasta chlebowego.
Dzięki nim wypieki domowe – chleb, focaccia i tigella – okażą się łatwym zadaniem...

Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.

Szczegóły

Tytuł: Pieczywo domowego wypieku. W kuchni
Autor: Silvana De Lauro
Wydawnictwo: Olesiejuk
Seria: W kuchni
ISBN: 9788375127096
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19 x 23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.188 kg

Recenzje