Domowe pyszności - łatwe do zrobienia
kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet

Delta W-Z

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-11-25)
Sugerowana cena
30,45 PLN
Nasza cena
29,99 PLN
Oszczędzasz 2%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 19,15 zł



Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom. Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak! Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!

Szczegóły

Tytuł: Domowe pyszności - łatwe do zrobienia
Podtytuł: kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet
Autor: Cosima Bellersen Qurini
Wydawnictwo: Delta W-Z
ISBN: 9788371758621
Tytuł oryginału: Fermentieren Das Rezeptbuch
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Floriańczyk Barbara
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 128
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.43 kg

Recenzje