Najbardziej znane włoskie danie w wielu wariantach: z serami, wędlinami, warzywami i z rybami. Skarbnica wyśmienitych przepisów na doskonałą pizzę!
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Tytuł: Pizza. W kuchniAutor: Franca Feslikenian
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378447870
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19x23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.186 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Przyprawy i zioła
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Sekrety kuchni chińskiej
Olesiejuk
Nie wystarcza mi gadanie. Perełka 21
Edycja Świętego Pawła
Ogrody skalne i wodne
Arystoteles
Lupa dwukrotne powiększenie
MCD płyty
Życiowe drogowskazy. Perełka papieska 21
Edycja Świętego Pawła
ENCYKLOPEDIA ZDROWIA RODZINY TW
Buchmann
Mądre odchudzanie
AWM Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski