Ryby i owoce morza są bogate w witaminy i w potrzebne człowiekowi tłuszcze, dlatego stanowią zdrową alternatywę dla mięsa. Przyrządza się je szybko, co jest dziś niewątpliwą zaletą. Wszystkie przepisy podane są w prosty sposób, punkt po punkcie. Proponowane potrawy, sporządzane z najświeższych składników, są niezwykle aromatyczne i wspaniale prezentują się na talerzu.
Szczegóły
Tytuł: Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczkiAutor: Carol Tennant
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377080696
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 256
Format: 12x15 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.378 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Demon
Amber
Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztety
Prószyński i S-ka