Książka adresowana jest do wszystkich amatorów pieczeni i pasztetów.
Mamy nadzieję, że będą oni usatysfakcjonowani. Mogą wybierać spośród ponad 160 przepisów na pieczenie z różnych rodzajów mięsa, a pasztety proponujemy także z grzybów i warzyw.
Mamy nadzieję, że będą oni usatysfakcjonowani. Mogą wybierać spośród ponad 160 przepisów na pieczenie z różnych rodzajów mięsa, a pasztety proponujemy także z grzybów i warzyw.
Szczegóły
Tytuł: Najlepsze przepisy na pieczenie i pasztetyWydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
ISBN: 9788378390640
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 176
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Demon
Amber
Dania bez gotowania
167 przepisów
167 przepisów
Prószyński i S-ka
Najlepsze przepisy na sałatki surówki
Prószyński i S-ka
Ryby i owoce morza. Z kuchennej półeczki
Olesiejuk
Dania w 20 minut
Buchmann
Dania do zabrania
Buchmann
Sałatki
Buchmann