Grillowany kurczak z kaszmiru, indyk w pomarańczach i żurawinach, szaszłyki z wątróbek drobiowych, schab grillowany z ziołami, nerki cielęce w marynacie curry, jagnięcina po afgańsku - ponad siedemdziesiąt przepisów na wyborne dania z grilla.
Kraj produkcji: PL
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: GrillAutor: Elżbieta Adamska
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788375127409
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 112
Format: 11x17.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.068 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Egipt
G+J Gruner+Jahr Polska
Alergia
Porady Lekarza Rodzinnego
Porady Lekarza Rodzinnego
Literat
Mózg
Porady Lekarza Rodzinnego
Porady Lekarza Rodzinnego
Literat
Zdrowy grill
Jak grillować żeby nie żałować
Jak grillować żeby nie żałować
Wydawnictwo M
Grill przez cały rok
Olesiejuk
Czerwone piekło. Fakt historia 1/2013
Ringier Axel Springer Polska
Testosteron Klucz do męskości
Prószyński i S-ka