Grillowany kurczak z kaszmiru, indyk w pomarańczach i żurawinach, szaszłyki z wątróbek drobiowych, schab grillowany z ziołami, nerki cielęce w marynacie curry, jagnięcina po afgańsku - ponad siedemdziesiąt przepisów na wyborne dania z grilla.
Kraj produkcji: PL
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: GrillAutor: Elżbieta Adamska
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788375127409
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 112
Format: 11x17.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.068 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuchnia włoska
Kuchnia domowa
Kuchnia domowa
Literat
Egipt
G+J Gruner+Jahr Polska
Mięsa i ryby z grilla
Buchmann
Alergia
Porady Lekarza Rodzinnego
Porady Lekarza Rodzinnego
Literat
Sałatki, surówki, warzywa faszerowane
Arystoteles
Zdrowy grill
Jak grillować żeby nie żałować
Jak grillować żeby nie żałować
Wydawnictwo M
Heksalogia o Dorze Wilk T.1: Złodziej dusz
SQN - Sine Qua Non
Czerwone piekło. Fakt historia 1/2013
Ringier Axel Springer Polska
Oczy Mony
Literackie