Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3

Format Ab

  • Rok wydania: 2007
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
26,00 PLN
Nasza cena
22,06 PLN
Oszczędzasz 16%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Podręcznik przeznaczony jest do kształcenia w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.



Szczegóły

Tytuł: Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Część 3
Autor: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska
Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184177
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Rok wydania: 2007
Oprawa: miękka

Recenzje