Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego
Rea
Zbiór pytań i testów przygotowujących do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej to pozycja przeznaczona dla uczniów techników uzupełniających i szkół policealnych o profilu gastronomicznym przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Szczegóły
Tytuł: Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznejPodtytuł: w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego
Autor: Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443493
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Liceum » Klasa 2
Liceum » Klasa 3
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Testy
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 320
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.46 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Technologia gastronomiczna z obsługą 2
Format Ab