Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego

Rea

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
44,40 PLN
Nasza cena
43,69 PLN
Oszczędzasz 2%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Zbiór pytań i testów przygotowujących do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej to pozycja przeznaczona dla uczniów techników uzupełniających i szkół policealnych o profilu gastronomicznym przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.


Szczegóły

Tytuł: Pytania i testy przygotowujące do egzaminu zawodowego z zakresu technologii gastronomicznej
Podtytuł: w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego
Autor: Elżbieta Paśnicka, Cezary Skalski
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443493
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Liceum » Klasa 2
Liceum » Klasa 3
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Testy
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 320
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.46 kg

Recenzje