Technologia gastronomiczna część 2 Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

WSiP

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Kartonowa
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
40,30 PLN
Nasza cena
34,70 PLN



Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.

Szczegóły

Tytuł: Technologia gastronomiczna część 2 Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Autor: Kmiołek Anna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302112560
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Liceum » Klasa 2
Liceum » Klasa 3
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 260
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Kartonowa
Waga: 0.4 kg

Recenzje