Reprint wydania z 1910 r. Autor był kuchmistrzem ś.p. J.E. Namiestnika Andrzeja Hr. Potockiego w Krzeszowicach. Jest to zbiór wykwintnych przepisów kulinarnych wraz z przykładami z ?przednich rautów? i balów z życia wyższych sfer.
Szczegóły
Tytuł: Kuchnia Polsko-francuskaAutor: Antoni Teslar
Wydawnictwo: Graf_ika
ISBN: 9788361889007
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 340
Format: 15.0x20.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.535 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Uniwersalna książka kucharska
Graf_ika
Wielka ilustrowana książka kucharska
Graf_ika
Praktyczna Kuchnia
Graf_ika
Pieczenie ciast
Graf_ika
Przysmaki kuchni myśliwskiej
Dragon