Urozmaicone przepisy.
Pomidory marynowane albo pasteryzowane, na danie główne albo na przystawkę, przyprawione w sposób całkiem prosty albo wyrafinowany smakują przy każdej okazji.
Cenne informacje.
O odmianach znanych od dawna i tych nowo odkrytych, o pomidorach z warzywniaka albo z własnego ogrodu, a także o ich kupowaniu, przechowywaniu i zastosowaniu kulinarnym.
Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, z przyjemnością gotuje dla rodziny i przyjaciół, dobrze się przy tym bawiąc.
Szczegóły
Tytuł: Pomidory Kuchnia smakoszaAutor: Cornelia Schinharl
Wydawnictwo: MAK
Seria: KUCHNIA SMAKOSZA
ISBN: 9783863800062
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 19.0x22.0cm
Oprawa: Kartonowa
Waga: 0.43 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Ukraina smaków
Poznańskie
Podkładka edukacyjna Język Angielski. Tenses
Visual System
Naturalnie 150 przepisów
Prosto, zdrowo, smacznie
Prosto, zdrowo, smacznie
Dwie Siostry