Kolejny tom Małgorzaty Caprari z serii Kuchnia domowa, a w nim 200 przepisów na potrawy z jajek. Książka zawiera przepisy z kuchni polskiej i europejskiej, znanych i lubianych oraz intrygujących i oryginalnych. na cieplo i na zimno, jako przystawki, dania główne i desery.
Szczegóły
Tytuł: JajkaPodtytuł: 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej
Autor: Małgorzata Caprari
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788376706566
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 208
Format: 16.0x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.55 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Domowe przepisy
Drób
Drób
Buchmann
Przekąski. 30 smakowitych przepisów
Olesiejuk
Kurczak, kaczka i inne ptaki
EDIPRESSE
Kuchnia polska - Desery
Zielona Sowa
Grilluj z mistrzami świata
DARBUD
1000 przepisów Minismakołyki
Buchmann
1000 przepisów. Dania z kurczaka
Buchmann