Śledzie, oprócz tego, że tradycyjnie znajdują się na wigilijnym stole są znakomitą przystawką sprawdzającą się podczas różnych uroczystości. Książka ta prezentuje 200 różnorodnych sposobów na smaczne i proste przyrządzanie i podawanie śledzi. Są tu tradycyjne receptury i ich nowe, zmodyfikowane warianty, potrawy z kuchni regionalnej i dania popularne u naszych sąsiadów, propozycje dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej i bardziej doświadczonych kucharzy.
Szczegóły
Tytuł: ŚledziePodtytuł: 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej
Autor: Caprari Małgorzata
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788376703428
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 208
Format: 16.0x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.54 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Berek literek czyli psoty od A do Z
AWM Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
Lew Starowicz o kobiecie
Czerwone i Czarne
Dobra kuchnia Kuchnia śląska
Dragon
Poczet Królów i Książąt Polskich
Buchmann
Lekcja makijażu
Dla każdej kobiety
Dla każdej kobiety
G+J Gruner+Jahr Polska
Tapas Szybko i smacznie
Olesiejuk
Lizbona
Muzyka moich ulic
Muzyka moich ulic
G+J RBA