W publikowanych recepturach polecany jest głównie miód wielokwiatowy, który obok akacjowego i lipowego należy do miodów o specyficznym składzie, smaku i zapachu. Miody te nadają nalewkom szczególne walory smakowe i zapachowe, a przede wszystkim jakościowe. Zawarte w tych miodach bioskładniki czynią z nalewek napoje także prozdrowotne. Tak więc wznosząc toast nalewką na zdrowie, życzymy szczerze, gdyż w trunku oprócz alkoholu znajdują się wyciągnięte z owoców, ziół i miodu najcenniejsze dla naszego zdrowia składniki.
Fragment Wstępu
Szczegóły
Tytuł: 150 nalewek na miodzieAutor: Pilarek Bolesław, Pilarek Łukasz
Wydawnictwo: Adam Marszałek
ISBN: 9788377804964
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 92
Format: 13.0x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.12 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Tajemnice pszczelego ula
Alma-Press
Zaklinacz koni
Zysk i S-ka
Ponadczasowe wnętrza
Informator 2010-2011
Informator 2010-2011
Olesiejuk
Współczesne wnętrza
Olesiejuk
Joga ziół
Ziołolecznictwo ajurwedyjskie
Ziołolecznictwo ajurwedyjskie
a-ajurweda.pl
Blondynka na językach Hiszpański europejski Kurs językowy
Książka z płytą CD mp3
Książka z płytą CD mp3
G+J Gruner+Jahr Polska
Blondynka na językach Angielski Brytyjski + CD
G+J Gruner+Jahr Polska
Wiosna w kuchni Pięciu Przemian
Illuminatio