Prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym wyjątkowy smak nadają zioła oraz przyprawy - zarówno te popularne, np. majeranek, tymianek czy rozmaryn, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia czy mięta.
Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem i anyżowe żeberka.
Przedstawiamy proste propozycje odpowiednie na codzienny obiad, a także wyszukane pomysły, idealne na uroczyste spotkania.
Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem i anyżowe żeberka.
Przedstawiamy proste propozycje odpowiednie na codzienny obiad, a także wyszukane pomysły, idealne na uroczyste spotkania.
Szczegóły
Tytuł: Mięsa w ziołach. Sprawdzone przepisyAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788327404367
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 112
Format: 17x22 cm
Oprawa: oprawa twarda
Waga: 0.413 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Przyprawy i zioła
Kuchnia polska
Kuchnia polska
Literat
Receptury z opactw i klasztorów. Zioła i domowe sposoby leczenia
Rafael Dom Wydawniczy