Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem superpokarmów wspomagających układ sercowo-naczyniowy.
Choroba nie musi skazywać na rodzinną alienację kulinarną przeciwnie może stać się bodźcem dla prozdrowotnego odżywiania dla całej rodziny. Niniejsza książka pokazuje, że odżywianie dla zdrowia może być proste i niedrogie, a dania smakowite, różnorodne i kolorowe.
Szczegóły
Tytuł: Co jeść przy chorobach sercaAutor: Wiesława Rusin
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788363559588
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 96
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.27 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Ptaki ciernistych krzewów (OT)
SWIAT KSIAZKI
Torba Jelenie rozmiar L
Anker
Moje córki krowy
Świat Książki