Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii.
Publikacja zawiera ćwiczenia, które pozwolą utrwalić nazwy produktów spożywczych i dań, procesów technologicznych, akcesoriów i urządzeń gastronomicznych, a także słownictwo związane z procesem przygotowania dań i tworzenia menu. Omówiono w niej również przepisy bhp, normy zatrudnienia w gastronomii, kwestię umowy o pracę, zasady przeprowadzania rozmowy kwalifikacyjnej czy wypełniania kwestionariusza osobowego.
Publikacja jest zeszytem ćwiczeń więc rozwiązania zadań i testów są dostępne tylko dla nauczycieli.
Publikacja zawiera ćwiczenia, które pozwolą utrwalić nazwy produktów spożywczych i dań, procesów technologicznych, akcesoriów i urządzeń gastronomicznych, a także słownictwo związane z procesem przygotowania dań i tworzenia menu. Omówiono w niej również przepisy bhp, normy zatrudnienia w gastronomii, kwestię umowy o pracę, zasady przeprowadzania rozmowy kwalifikacyjnej czy wypełniania kwestionariusza osobowego.
Publikacja jest zeszytem ćwiczeń więc rozwiązania zadań i testów są dostępne tylko dla nauczycieli.
Szczegóły
Tytuł: Język niemiecki zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Szkoły ponadgimnazjalneAutor: Anna Dul
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302133411
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia
Pomoce szkolne » Język niemiecki
Przedmiot: Język niemiecki
Typ: ćwiczenia
Języki: polski, niemiecki
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 168
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.26 kg