NAJLEPSZE PRZEPISY na potrawki i gulasze
Gulasze i potrawki mają wiele zalet. Jedne i drugie robi się dość łatwo, choć nie zawsze szybko. Dobrze dobierając składniki, wystarczy tylko, że odpowiednio często mieszamy potrawę i pilnujemy konsystencji. Można je przyrządzać jako dania wyrafinowane, świetnie nadają się też na codzienne obiady, dają bowiem możliwość miksowania różnych składników, które akurat mamy w domu. Proponujemy aż 160 przepisów na przeróżne potrawki i gulasze polskie i z całego świata.
Szczegóły
Tytuł: Najlepsze przepisy na potrawki i gulaszeWydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
ISBN: 9788378395225
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 176
Format: 14.2x20.2cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Nakarm mnie
Muza
Mięso na domowe obiady
Prószyński i S-ka
Ziuzia
Tashka
Tam gdzie spadają Anioły
Literackie
Kolacyjki!
Buchmann
Ziuzia i coś niezwykłego
Tashka
Bajka o włosie Patryku TW
Tashka
Światło, którego nie widać
Czarna Owca
Dziewczyny wyklęte 2
Fronda